Wie zijn we?

Ekseeko heeft een theaterwerking voor jongeren (vanaf 16) en volwassenen (er is geen maximumleeftijd) met en zonder beperking. We werken onder de vleugels van Kando.

Elke maand (behalve in de zomer) organiseren we een theaterworkshop. Daarin oefenen we op theater-vaardigheden aan de hand van allerlei improvisatie-oefeningen. Af en toe gaan we samen kijken naar een theatervoorstelling. Er is bij Ekseeko geen vast lidmaatschap. Iedereen kan aansluiten bij de workshops die hem/haar aanspreken. Je hoeft er dus zeker niet elke keer te zijn. Een vaste groep vrijwilligers organiseert de activiteiten en zorgt voor de nodige begeleiding.

Om de paar jaar maken we zelf een voorstelling. Daarbij vertrekken we altijd vanuit wat onze deelnemers zelf aanbrengen. We maken samen met hen het stuk. In aanloop naar een voorstelling komen we vaker samen om te repeteren, en vragen we ook een vast engagement aan de groep met wie we op dat moment aan het werken zijn.

Naar boven

Vervoer

Omdat ter plaatse geraken niet voor iedereen evident is, organiseert Ekseeko gratis vervoer. We hebben een Ekseekobusje, en mogen gebruik maken van de busjes van Centrum Ganspoel en De Kerselaar. En soms gaan we ook gewoon met de auto.

Onze vaste opstapplaatsen zijn het Gemeenteplein in Huldenberg, Priesterdelle en De Kerselaar. 

Naar boven

Wat kost het?

Deelnemen aan de workshops en repetities is gratis. Ekseeko zorgt ook voor een knabbeltje en een drankje tijdens de pauze.

Wanneer we naar een voorstelling gaan kijken met de theatergroep, vragen we daarvoor soms een kleine bijdrage.

Naar boven

Verzekering

Als je bent ingeschreven voor onze activiteiten, ben je automatisch verzekerd. Je hoeft er niet speciaal voor te betalen.

De verzekering van Ekseeko dekt lichamelijke schade bij een ongeval en de burgerlijke aansprakelijkheid van de organisatie.

Heb je tijdens een activiteit een ongeval gehad? Laat ons dat dan meteen weten, dan brengen wij alles in orde voor de verzekering.

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje in de polis.

Naar boven

Meedoen

Inschrijven

Iedereen die zin heeft om mee te doen, is welkom bij Ekseeko. We vragen wel dat je je inschrijft voor een activiteit. Op die manier weten we wie er mee komt, en kunnen wij ons goed organiseren.

Hoe doe je dat? Heel eenvoudig: stuur een mailtje naar gerdswinnen@telenet.be. Laat daarin zeker ook weten of je gebruikt maakt van het Ekseeko-vervoer.

Ik heb nog nooit met Ekseeko meegespeeld

Heb je zin om met ons mee theater te komen spelen? Fijn! Welkom!

Voor je de eerste keer komt, vinden we het fijn je al even te leren kennen. Bel ons gerust even op, of stuur ons een mailtje.

We vinden het ook handig als je ons enkele gegevens bezorgt via de informatiefiche. Zo weten wij welke hulp je nodig hebt, en wie we kunnen bereiken wanneer er tijdens een activiteit iets met jou zou gebeuren. Wanneer we jouw gegevens hebben, krijg je van ons voor elke activiteit een uitnodiging. Die komt ongeveer een week voordat de activiteit doorgaat. Daarin vind je dan meer informatie over wat we precies gaan doen, waar en hoe laat we afspreken…

Naar boven

Downloads

Informatiefiche

Wil je deelnemen aan Ekseeko-activiteiten, dan vragen wij een informatiefiche in te vullen. Zo weten wij hoe we jou kunnen helpen en wie we kunnen verwittigen, mocht er iets gebeuren. Ook vraagt de overheid bepaalde gegevens op in het kader van subsidieaanvragen.

Toestemming gebruik beeldmateriaal

Tijdens activiteiten maken we vaak foto’s en filmpjes. Graag weten we of en waarvoor we het beeldmateriaal waar jij opstaat, mogen gebruiken.

Naar boven